Site Overlay


Southside Community Center Gymnasium

The interior renovation of the existing gymnasium and adjacent support spaces was the first phase of master plan implementation at the Southside Community Center. A new roof and upgraded HVAC equipment improved the energy efficiency of the facility. Dilapidated, unused locker rooms were demolished and reconfigured as community meeting rooms.

Client: City of Richmond, Deparment of Parks, Recreation and Community Facilities
Location: Richmond, Virginia
Size: 15,000 square foot renovation

Project Highlights:
  • long-term client relationships
  • community input process
  • master plan implementation
  • ADA accessibility Improvements
  • community meeting room
  • administrative staff space
  • gymnasium renovation

Related Projects

Copyright © 2020 Worley Associates
All Rights Reserved
Scroll Up