Site Overlay


Southside Community Center Addition

The future addition to the Southside Community Center will provide interactive, lively spaces for community wellness and recreation activities. A new mezzanine structure will provide flexible programming and wheelchair accessibility to connect renovated second floor spaces in the existing gymnasium structure. Cost estimation of the schematic design package assisted PRCF in setting project goals for future funding.

Client: City of Richmond Department of Parks, Recreation and Community Facilities
Location: Richmond, Virginia
Size: 28,000 square feet

Project Highlights:
  • long-term client relationship
  • community input process
  • master plan implementation
  • auxiliary gymnasium
  • boxing studio
  • culinary teaching kitchen
  • indoor playground
  • digital sound lab
  • ADA accessibility improvements

Related Projects

Copyright © 2020 Worley Associates
All Rights Reserved
Scroll Up